AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı şehre gitmek

Kahve falında yabancı şehre gitmek

Kahve falında yabancı şehre gitmek zor günlerin biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, borç ödemeye, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı şehre gitmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir şehre gitmek Allah’ın yolundan gideceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı şehre gitmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sıkıntılarını atacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir şehre gitmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında van şehrine gitmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka şehre gideceğini görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir şehre gitmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka şehre gitmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında uçarak başka şehre gitmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir