AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş nohut görmek

Kahve falında yaş nohut görmek

Kahve falında yaş nohut görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sözünde duracağına, yaşanan yokluğun biteceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında yaş nohut gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yaş nohut yemek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında yaş nohut görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, daha çok dünya malı edineceğine alamet eder.

Kahve falında nohut çuvalı görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut yemek görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav ve nohut yemek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işarettir.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek mutlu günler göreceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohut ezmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir