AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış nohut görmek

Kahve falında yanmış nohut görmek

Kahve falında yanmış nohut görmek dertlerin ortadan kalkacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış nohut gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında yanmış nohut görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında pilav üstü nohut yemek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında nohut bulgur görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında nohut görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında taze nohut yolmak kötü günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut elemek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir