AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak hastalığın biteceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, gelirinin azalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonda eski sevgiliyle konuşmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, maddi durumun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda konuşmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle telefonda konuşmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir