AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölen biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölen biriyle telefonda konuşmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Kahve falında tanımadığın biriyle telefonla konuşmak başını borçlardan kaldıramayacağına, ardından bu kişiye açılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle telefonla konuşmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak onlardan fayda göreceğine, yanlış yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle telefonda konuşmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında telefonda bağırarak konuşmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulur.

Kahve falında hocayla telefonda konuşmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir