AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla biriyle konuşmak

Kahve falında telefonla biriyle konuşmak

Kahve falında telefonla biriyle konuşmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanıltıcı iddialarda bulunabilirler.

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlüyle telefonda konuşmak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle telefonda konuşmak aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında nişanlıyla telefonda konuşmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında bir kadınla telefonda konuşmak kazancında artış olacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon konuşmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü biriyle telefonla konuşmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir