AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak

Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak

Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, iyi bir kariyer edineceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulur.

Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız, ani bir evlenme teklifi alabilirsiniz.

Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Kahve falında nişanı atmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında nişan atmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, her geçen gün başarıların artacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlanmak ve nişan atmak hak ve din yolunu bırakacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğü atmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlan atmak fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir