AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan atmak

Kahve falında nişan atmak

Kahve falında nişan atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, çirkin sözler işitileceğine yorulur.

Kahve falında nişan atmak gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Kahve falında nişanlanmak ve nişan atmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Kahve falında nişanlan atmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanı atmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğü atmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak tatsız durumlar yaşanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, rahat rahat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nişan atmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir