AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yüzüğü atmak

Kahve falında nişan yüzüğü atmak

Kahve falında nişan yüzüğü atmak para sıkıntısından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğü atmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde devinim sizi bir hayli zorluyor.

Kahve falında nişan yüzüğü atmak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak geniş geniş yaşayacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında nişan atmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında nişanlanmak ve nişan atmak ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlan atmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine inanılır.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanı atmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir