AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlan atmak

Kahve falında nişanlan atmak

Kahve falında nişanlan atmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlan atmak gördüyseniz:

  • İş ya da sağlık başlıklarında elde edilen bilgilere göre harekete geçmeden önce çok iyi araştırma yapmalısınız.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak ve nişan atmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Kahve falında nişan atmak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü atmak sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında nişanı atmak kesesinin dolacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlan atmak kendine olan güvenini yitireceğine, çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlanmak ve nişanı atmak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğü atmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir