AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlan görmek

Kahve falında nişanlan görmek

Kahve falında nişanlan görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlan gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Kahve falında kırmızı nişan katı giymek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında nişanlanan görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin parmağında nişan yüzüğü görmek saygın biri olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlı birini görmek günaha gireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına alamet eder.

Kahve falında birini nişanlanmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında nişanlıyla kavga etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayla nişanlanmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadık biriyle nişanlanmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir