AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyla kavga etmek

Kahve falında nişanlıyla kavga etmek

Kahve falında nişanlıyla kavga etmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, tüm özlemini gidereceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kafanızda gerçekçi veya gerçekçi olmayan endişeler oluşabilir.

Kahve falında nişanlıyla kavga etmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine delalettir.

Kahve falında nişanlısıyla kavga etmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlısıyla kavga ettiğini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanda kavga etmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski nişanlıyla tekrar nişanlanmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında eski nişanlının nişanlandığını görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki nişan yüzüğü görmek işinde çok ilerleyeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu nişanlanırken görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir