AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlı birini görmek

Kahve falında nişanlı birini görmek

Kahve falında nişanlı birini görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, acı veren kazalara, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlı birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Kahve falında arkadaşı nişanlanmış görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan daveti görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında nişanlandığını bilmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına tabir olunur.

Kahve falında bir nişana gitmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlı bir çift görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında söz ve nişan yüzüğü takmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeniden nişanlanmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir