AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla nişanlanmak

Kahve falında kocayla nişanlanmak

Kahve falında kocayla nişanlanmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Kahve falında kocasıyla nişanlanmak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının nişanlandığını görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasıyla nişanlandığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının başkasıyla nişanlandığını görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kocasını nişanlandığını görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalettir.

Kahve falında kocayla nişanlanmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında kocanın nişanlandığını görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında nişan fotoğrafı görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir