AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini nişanlanmak

Kahve falında birini nişanlanmak

Kahve falında birini nişanlanmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini nişanlanmak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü takmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanın atıldığını görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, emellere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında ayrıldığın nişanlıyla barışmak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık nişan yüzüğü görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını nişanlanırken görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski nişanlıya sarılmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişanlanmış olduğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir