AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi çatlamak

Kahve falında dişi çatlamak

Kahve falında dişi çatlamak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, adının fesada karışacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine inanılır.

Kahve falında dişi çatlamak gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Kahve falında dişi çatlamak şansının yaver gideceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ön dişin çatladığını görmek rahat geçinerek yaşayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında göbeğin çatladığını görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin ters gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın çatladığını görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarların çatladığını görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının çatladığını görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir