AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan yapıldığını görmek

Kahve falında nişan yapıldığını görmek

Kahve falında nişan yapıldığını görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında nişan yapıldığını gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında nişan yapıldığını görmek huzur içinde yaşayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyü yapılırken görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni yapılmış cami görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında börek yapıldığını görmek pişman olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında helva yapıp dağıtmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hakkında dedikodu yapıldığını duymak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde badana yapıldığını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında doğum yapıp emzirmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir