AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakkında dedikodu yapıldığını duymak

Kahve falında hakkında dedikodu yapıldığını duymak

Kahve falında hakkında dedikodu yapıldığını duymak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında hakkında dedikodu yapıldığını duymak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz ise neredeyse en üst noktasında bulunuyor.

Kahve falında hakkında dedikodu yapıldığını duymak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında hakkında dedikodu yapıldığını görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi hakkında dedikodu yapıldığını görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sağlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dedikodu yapıldığını duymak kişisel kavgaların son bulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dedikodu yapıldığını görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi dedikodusunun yapıldığını görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, iyi bir patron olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dedikodu duymak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dedikodusunu yapmak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir