AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapıp emzirmek

Kahve falında doğum yapıp emzirmek

Kahve falında doğum yapıp emzirmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapıp emzirmek gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında doğum yapıp bebek emzirmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalettir.

Kahve falında doğum yapıp emzirmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında doğum yapıldığını görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum yapıp ölmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak emzirmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum emzirmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir