AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva yapıp dağıtmak

Kahve falında helva yapıp dağıtmak

Kahve falında helva yapıp dağıtmak bir hastalıktan kurtulunacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ağız tadından olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işarettir.

Kahve falında helva yapıp dağıtmak gördüyseniz:

  • Aslında ne derece dikkatli olursanız olun para sıkıntısı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında helva yapıp dağıtmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında helva dağıtmak kişinin kazancının çoğalacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında helva ekmek dağıtmak müşterilerinin çoğalacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında un helvası yapıldığını görmek işlerinin karışacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında helva yapıldığını görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına inanılır.

Kahve falında ekmek yapıp dağıtmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, çok para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı yapıp dağıtmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir