AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde badana yapıldığını görmek

Kahve falında evde badana yapıldığını görmek

Kahve falında evde badana yapıldığını görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında evde badana yapıldığını gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Kahve falında badana yapılmış ev görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evde badana yapıldığını görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni badana yapılmış ev görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badana yapılan ev görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin badana yapıldığını görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badana yapıldığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinin badana yapıldığını görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir