AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kurdele görmek

Kahve falında yeşil kurdele görmek

Kahve falında yeşil kurdele görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok dikkat çekeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yeni kararlar alınacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kurdele gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Kahve falında yeşil kurdele görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine işaret eder.

Kahve falında kurdele yutmak onun yolundan ayrılmayacağına, ticarette yol katedeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı nişan kurdelesi görmek çok hayırlı işlere atılacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz kurdelesi görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe kurdele görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kurdeleli altın görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir