AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan kurdelesi görmek

Kahve falında nişan kurdelesi görmek

Kahve falında nişan kurdelesi görmek büyük bir gelir toplayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında nişan kurdelesi gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler veya gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kırmızı nişan kurdelesi görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında nişan kurdelesi görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kurdele bağlamak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kurdele kesmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında kurdeleli alyans görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kurdele görmek güzel işlere imza atacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makasla kurdele kesmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir