AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan alışverişi görmek

Kahve falında nişan alışverişi görmek

Kahve falında nişan alışverişi görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, konfor içinde olacağına inanılır.

Kahve falında nişan alışverişi gördüyseniz:

  • Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Kahve falında nişan için alışveriş yapmak elini eteğini hayattan çekeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan alışverişi görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişan alışverişine gitmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, işe ve aşa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nişan alışverişine çıkmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında yiyecek alışveriş yaptığını görmek elindeki işi rayına oturtacağına, hasret içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında mağazadan alışveriş yapmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir