AnaSayfa / Genel / Kahve falında topluluğa şarkı söylemek

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek başının hiç dara düşmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında toplulukta şarkı söylemek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında topluluk önünde şarkı söylemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında hamamda şarkı söylemek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kişinin şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine şarkı söylemek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak eline haram para geçeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına inanılır.

Kahve falında şarkı dinlemek ve söylemek saygının hiç eksik olmayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonda şarkı söylemek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir