AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçarken şarkı söylemek

Kahve falında uçarken şarkı söylemek

Kahve falında uçarken şarkı söylemek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında uçarken şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmek isteyebilir veya iş hayatınızın yönünü ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bambaşka amaçlar uğruna bir kenara bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında uçarak şarkı söylemek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçarken şarkı söylemek sağlığının da yerine geleceğine, huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sahneye çıkmak şarkı söylemek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün şarkı söylediğini görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında şarkı dinlemek ve söylemek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kazancının azalacağına alamet eder.

Kahve falında televizyonda şarkı söylemek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine yorulur.

Kahve falında sınıfta şarkı söylemek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin şarkı söylediğini görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir