AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah masası görmek

Kahve falında nikah masası görmek

Kahve falında nikah masası görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah masası gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini nikah masasında görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında nikah masasında ağlamak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında nikah masasından kaçmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında nikah masasında oturmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında nikah masasında kalmak kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah masasına oturmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir