AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Kahve falında gelinlik giyip nikah masasına oturmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah masasına oturmak kazançlı işlere girileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah masasında oturmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini nikah masasında görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında nikah masasından kalkmak yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah masası görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında birini nikah masasında görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir