AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah masasında kalmak

Kahve falında nikah masasında kalmak

Kahve falında nikah masasında kalmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hastaysa şifa bulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına delalettir.

Kahve falında nikah masasında kalmak gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Kahve falında nikah masasında kalmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nikah masasından kaçmak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah masasına oturmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını nikah masasında görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah masasında terk edilmek hayalkırıklığı yaşayacağına, zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında nikah masasını terk etmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalettir.

Kahve falında nikah masasında olmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında nikah masası görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir