AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah için gün almak

Kahve falında nikah için gün almak

Kahve falında nikah için gün almak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, hastalıklarını yeneceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında nikah için gün almak gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında nikah için gün almak içine düşen fesada yeniliceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her gün aynı insanı görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski günleri görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gün doğumu görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gün saymak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında günlerden cuma olduğunu görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel bir gün görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir