AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski günleri görmek

Kahve falında eski günleri görmek

Kahve falında eski günleri görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında eski günleri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler yaptığınızı eleştirel bir gözle izliyor olabilirler.

Kahve falında her gün eski sevgiliyi görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında eski günleri görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında üç gün aynı kişiyi görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında görülen kişiyi ertesi gün görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında günleri görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gün yapmak kısmetin kapanacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine inanılır.

Kahve falında her gün bebek görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında karlı bir gün görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir