AnaSayfa / Genel / Kahve falında günlerden cuma olduğunu görmek

Kahve falında günlerden cuma olduğunu görmek

Kahve falında günlerden cuma olduğunu görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında günlerden cuma olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde entrikanın aşırıya kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında günlerden cuma olduğunu görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet eder.

Kahve falında belirli bir gün görmek mevki kaybına uğrayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, siparişlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında nikah için gün almak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet eder.

Kahve falında güzel bir gün görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarih gün görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gün görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında günes tutulmasını görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir