AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah fotoğrafı görmek

Kahve falında nikah fotoğrafı görmek

Kahve falında nikah fotoğrafı görmek işlerin daha kötüleşeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, küslükleri gidereceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, korkularını yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikah fotoğrafı gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Kahve falında nikah fotoğrafı görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına alamet eder.

Kahve falında nikah şahidi olmak neşeleneceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle öpüşmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah kıyılırken görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikaha gitmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında tekrar nikah kıymak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin nikahını görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikahtan ayrılmak işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir