AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikahtan ayrılmak

Kahve falında nikahtan ayrılmak

Kahve falında nikahtan ayrılmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında nikahtan ayrılmak gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var.

Kahve falında nikahtan ayrılmak fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında nikah yüzüğünü kaybetmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında imam nikahlı olmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin nikahını görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikah masasında olmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini nikahlı görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikah töreninde bulunmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir