AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah düşmeyen biriyle öpüşmek

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle öpüşmek

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle öpüşmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlenmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, maddi durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle evlendiğini görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında nikah düşmeyen biriyle öpüşmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle nikahlanmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi nikahına yetişememek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında zorla nikah kıymak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek neşesine kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında imam nikahı tazelemek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir