AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikaha gitmek

Kahve falında nikaha gitmek

Kahve falında nikaha gitmek atılan adımların boşa gideceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulur.

Kahve falında nikaha gitmek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşım içinde izleyin.

Kahve falında başkasının nikahına gitmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikaha gitmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin nikahına gitmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah törenine gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi nikahına gitmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında nikahına gitmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya inanılır.

Kahve falında arkadaşının nikahına gitmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikahlanmaya gitmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir