AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin nikahını görmek

Kahve falında annesinin nikahını görmek

Kahve falında annesinin nikahını görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hasta olacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında annesinin nikahını gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konular umut vaat ediyor.

Kahve falında annesinin nikahını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında nikah tarihi almak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkekle nikahlanmak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nikah imzası atmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikahsız evlenmek muradın olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymek nikah tazelemek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çifte nikah görmek düşünmeden hareket edeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında nikah davetiyesi dağıtmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir