AnaSayfa / Genel / Kahve falında ney çalan görmek

Kahve falında ney çalan görmek

Kahve falında ney çalan görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, bilgi ile donanacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ney çalan gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Kahve falında ney çalan görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ney çalan birini görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ney üflemek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ney görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ney in kırıldığını görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ney duymak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ney çalmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ney öğrenmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir