AnaSayfa / Genel / Kahve falında ney in kırıldığını görmek

Kahve falında ney in kırıldığını görmek

Kahve falında ney in kırıldığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, bir sıkıntıya girmeye, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hayatının karışacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ney in kırıldığını gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ney in kırıldığını görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında ney satın almak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ney çaldığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulur.

Kahve falında kırık ney görmek hırsızlık yapacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ney üflemek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ney dinlemek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında ney sesi duymak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında ney çalan birini görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir