AnaSayfa / Genel / Kahve falında ney dinlemek

Kahve falında ney dinlemek

Kahve falında ney dinlemek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, duygularının karşılıklı olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ney dinlemek gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında ney dinlemek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında ney sesi duymak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ney çalan görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ney üflemek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık ney görmek sıkıntılarını çözeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında ney duymak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ney çalan birini görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ney çalmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir