AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık ney görmek

Kahve falında kırık ney görmek

Kahve falında kırık ney görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, şansın yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında kırık ney gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda size yardımcı olailecek bir kişi her şeyi bir araya getirebilme yeteneğiniz nedeniyle size bazı teklifler getirebilir.

Kahve falında kırık ney görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ney duymak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında ney öğrenmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, istediği yola çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ney görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ney çaldığını görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ney çalan birini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, gözyaşı döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ney çalan görmek böylece yüzünün güleceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında ney çalmak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir