AnaSayfa / Genel / Kahve falında ney çaldığını görmek

Kahve falında ney çaldığını görmek

Kahve falında ney çaldığını görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ney çaldığını gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında ney çalmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ney çaldığını görmek huzursuzlukların sona ereceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında ney öğrenmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ney satın almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ney görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ney çalan görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık ney görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, şansın önünün kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında ney duymak umduklarını bulamayacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir