AnaSayfa / Genel / Kahve falında ney çalan birini görmek

Kahve falında ney çalan birini görmek

Kahve falında ney çalan birini görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında ney çalan birini gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında ney çalan görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine işaret etmektedir.

Kahve falında ney çalan birini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ney yapmak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ney öğrenmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ney çaldığını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ney üflemek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında ney in kırıldığını görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, bol muhabbette kalacağına işarettir.

Kahve falında ney duymak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir