AnaSayfa / Genel / Kahve falında ney duymak

Kahve falında ney duymak

Kahve falında ney duymak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yüksek bir makama geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ney duymak gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında ney sesi duymak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında ney duymak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ney çaldığını görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ney çalmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ney satın almak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ney üflemek mallarının ve parasının çoğalacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Kahve falında ney in kırıldığını görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ney dinlemek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir