AnaSayfa / Genel / Kahve falında nevruz çiçeği görmek

Kahve falında nevruz çiçeği görmek

Kahve falında nevruz çiçeği görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, işinde de hep başarılı olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında nevruz çiçeği gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Kahve falında nevruz çiçeği görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında nevruz görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pencerede çiçek görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kadından çiçek almak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek şeref ve haysiyetin artacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş çiçek görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçeğe su vermek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında çiçek ve yeşillik görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir