AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek ve yeşillik görmek

Kahve falında çiçek ve yeşillik görmek

Kahve falında çiçek ve yeşillik görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına inanılır.

Kahve falında çiçek ve yeşillik gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında canlı yeşil çiçek görmek sorunların üstüste geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çiçek vermek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yapraklı çiçek görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renk çiçek görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil saksı çiçeği görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına tabir olunur.

Kahve falında saksı içinde yeşil çiçek görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıda yeşil çiçekler görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir