AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçeğe su vermek

Kahve falında çiçeğe su vermek

Kahve falında çiçeğe su vermek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında çiçeğe su vermek gördüyseniz:

  • Daha önce başladığınız girişimler bazı ufak aksaklıklarla devam ediyor.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği olduğunu görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıkardığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su çiçeği çıktığını görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, içinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında su çiçeği çıkartmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin su çiçeği olduğunu görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında su çiçeği olduğunu görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çiçeği suya koymak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek problemlere çözüm bulunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir