AnaSayfa / Genel / Kahve falında neşterle kesmek

Kahve falında neşterle kesmek

Kahve falında neşterle kesmek mali krize gireceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, dönülmez yollara gireceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yılmayacağına delalettir.

Kahve falında neşterle kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Kahve falında neşterle kesmek insanlarla iç içe olacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında neşterle kesilmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işarettir.

Kahve falında neşter görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bez kesmek yeni bir ortama girileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini makasla kesmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru dal kesmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını kesmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir