AnaSayfa / Genel / Kahve falında neşterle kesilmek

Kahve falında neşterle kesilmek

Kahve falında neşterle kesilmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, yatırımlarının kar getireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında neşterle kesilmek gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında neşterle kesilmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında neşter görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında neşterle kesmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında fil kesildiğini görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saç kesildiğini görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ayaklari kesilmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına yorulur.

Kahve falında elektrik kesildiğini görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçının zorla kesildiğini görmek yeni mekânlara gireceğine, çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir