AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil kesildiğini görmek

Kahve falında fil kesildiğini görmek

Kahve falında fil kesildiğini görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında fil kesildiğini gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Kahve falında fil kesildiğini görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde fil görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında fil suresini dinlemek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslemek takdir toplayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında falda fil görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında fil beslediğini görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kanatlı fil görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında fil ailesi görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir